Vaksiner

hei. Vi driver og vurderer og kjøpe hund. Vi er førstegangs eiere altå aldri hatt valp/hund før. Det er mye og sette seg inni, men noe av det vi er usikre på er vaksinering. hva skal hunden være vaksinert mot når vi overtar den? og hvilke vaksiner trenger den videre i livet? på forhånd takk
Mathilde

Kommentarer

  • Hei!

    Så hyggelig at dere vurderer å skaffe dere hund. Dere kan finne mer informasjon om å kjøpe hund her; Bli hundeeier - Norsk Kennel Klub (nkk.no) og en veiledning om hold av hund på Mattilsynets sider her; Veiledning om hold av hund.pdf (enonic.cloud)

    Når det gjelder vaksinering, anbefaler vi at dere tar kontakt med den lokale veterinæren for informasjon. Hvilke vaksiner som anbefales er avhengig av hvilke aktiviteter man tenker man skal være med på, om man skal reise med hunden til utlandet og det lokale og nasjonale smittepresset for enkelte sykdommer. NKK stiller krav til vaksinasjon for hunder som skal være med på aktiviteter i vår regi. Reglene varierer mellom konkurranseform og oppdateres jevnlig.
    Norsk Kennel Klub

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.