Til seneste kommentar

Skal jeg fore valpen min med tørrfôr eller råfôr?

Heisann. Har nettopp fått meg en staffy-valp og lurer på hvilket type jeg skal fore han med. Resen har en tendens til å bli overvektig om en ikke er passer på hva staffy’en fores med, har jeg lest mange steder på nettet. Og har de er genetisk født til å bygge masse muskler. Så spørsmålet mitt er.
Skal jeg fore valpen med råfôr fra vom som inneholder en større fettprosent enn proteinprosent, men også mer naturlige vitaminer samt med mineraler. Eller skal jeg fore han med kvalitet tørrfôr som har høy proteinprosent mot lav fettprosent og mineraler?
Brian

Kommentarer

  • Hei og gratulerer med valp!

    Når det kommer til hundefôr er det mange meninger. Og det er heller ikke uvanlig at man bytter hundefôr noen ganger, før man finner det som fungerer best for din hund. Mange hundeeiere sverger til en kombinasjon av tørrfôr og råfôr. Noe som også kan gi hunden litt variasjon i kosten.

    Når det gjelder spesifikt hva som er best til din rase, så anbefaler vi at du snakker med noen som har inngående kunnskap om rasen. Raseklubben eller oppdretter kan være et fint sted å begynne. Så lenge man kjøper hundefôr av god kvalitet, så kan man som regel være trygg på at hunden får det den trenger av næring.
    Norsk Kennel Klub
Dette innlegget er stengt for ytterligere kommentarer.