Medfødt haleknekk.

Kjøpte valp til full pris med medfødt haleknekk som ikke ble opplyst om. Fikk beskjed at oppdretter ikke hadde lov fra Kennelforbundets side å ta lavere pris. Detter er en Bogoneser som jeg betalte 30000 for, det viser seg også at valpen bare har en tekstikkel, han er 8 mndr,
Bodil Baardsen

Kommentarer

 • Hei Bodil!

  Om du har fått beskjed om at NKK ikke gir oppdrettere lov til å selge hunder under en viss sum, så medfører det ikke riktighet! Det er ikke noe vi legger føringer for.
  Fikk du med noen veterinærattest på valpen? I så fall burde det vært opplyst om haleknekken der.
  Når det gjelder testiklene så er det mange oppdrettere som betaler tilbake en viss sum etter ett år, om begge ikke har kommet ned. Står det noe i kjøpeavtalen deres om dette?
  Norsk Kennel Klub
 • Hei igjen. Takk for hurtig svar. Det står ingen ting om dette i kjøpekontrakten. Eneste jeg fikk beskjed om var at valpen hadde et lite brokk, men det skulle hun koste operasjon på når valpen ble litt eldre. Brokken har forsvunnet av seg selv. Har fått tilbakemelding visst ikke den ene tekstikkelen kommer ned ved ettårs dagen til valpen skal jeg få refundert kr.2000,-
  Personlig bryr jeg meg ikke om at valpen har haleknekk det er arrogansen til oppdretter som irriterer meg, spesielt at hun lyver meg rett  oppi ansiktet ved å si at prisreduksjon hadde hun ikke lov til p.g.a.dere. Hva gjør jeg i en slik situvasjon?
  Bodil Baardsen
 • I Norge er det avtalefrihet. Dette innebærer at som utgangspunkt står partene fritt til å avtale det de ønsker. Det er likevel et unntak for avtaler som er kvalifisert urimelig. Dersom man har inngått en avtale er altså utgangspunktet at man er forpliktet etter denne.

  Dersom dere ikke blir enige om tolkningen av avtalen kan man ta saken til Forliksrådet eller Konfliktrådet.
  Norsk Kennel Klub

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.