Familiemedlemskap

Jeg er medlem av NKK, og nå er alle hunder registrert på meg. Nå ønsker min mann å kjøpe ny hund. Og at han skal stå som eier. Må han ha eget medlemskap i NKK ?Dvs vi skal betale dobbelt kontigent samt få dobbelt opp av bladet Hunden.
Ulla Dahl

Kommentarer

 • Hei!
  De fleste av våre medlemsklubber tilbyr Hustandsmedemskap, til en betydelig redusert pris. Da betaler han ingen grunnavgift til NKK, men får allikevel medlemsfordelene 🙂 Om dette er noe dere ønsker, hør med klubben deres, eller send oss en mail med personinfo på ny medlem og hovedmedlem på medlem@nkk.no, så kan vi melde han inn.
  Norsk Kennel Klub
 • Det her dreier seg om familiemedlemskap i NKK. Så nei takk. Vi som familie ønsker ikke 2 medlemskap med dobbelt kontingent og ønsker ikke å få tilsendt 2 utgaver av bladet Hunden.
  Det kan evt være noe dere vurdere etterhvert?
  Ulla Dahl
 • Det lar seg ikke gjøre å være direktemedlem hos oss, så man blir alltid medlem i NKK via våre medlemsklubber. Det dreier seg ikke om noe dobbelt medlemskap, og man får heller ikke dobbelt opp med Hundesport. Hustandsmedlemskap koster mellom 50-200 kr per år, litt avhengig av hvilken klubb det gjelder 🙂
  Norsk Kennel Klub

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.