Hund fra Sverige

Hei.
Jeg kjøpte hund i Sverige i fjor, og denne er registrert i Svensk Kennelklubb. Har forstått det som at jeg må overføre den til NKK for å delta på utstillinger og jaktprøver i Norge. Har prøvd å finne ut hvordan det gjøres, og oppfatter det som at jeg må sende inn originalpapirene via posten til dere for å få til dette. Høres litt gammeldags ut i 2024, så hvis dere har en annen oppskrift på hvordan dette kan løses så er det fint (Hunden er chippet i Sverige, og chipen er kontrollert ifbm revaksinering hos norsk veterinær)
Jan Ove Bergin

Kommentarer

  • Hei,

    For å omregistrere en svensk hund registrert i SKK trenger vi å få tilsendt pr post hundens svenske registreringsbevis i original sammen med kopi av kjøpsavtalen. Send gjerne med en lapp med ditt medlemsnummer hvis du har dette og påse at hundens chipnummer står oppført på det du sender inn.

    Grunnen til vi må ha tilsendt det originale registreringsbeviset på den "gammeldagse" måten er at FCI krever at originalen må være stemplet av oss for at hunden skal være riktig omregistrert til NKK. 

    NKK registrering

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.